Cràters i piràmides

 28 de desembre, dia dels innocents. Ens hem llevat a l'hotel per esmorzar i després anar a veure diferents atractius locals. 

Hem conduït per carreteres rurals tot seguint la vall del riu Lerma, força contaminat, però hem provat molt interessant passar per tots aquells camps i veure la vida dels agricultors locals.

Hem visitat per començar la zona arqueològica de Peralta i després un parell de cràters volcànics de Valle de Santiago. Hem menjat carnitas i uns ous remenats amb frijoles en el menjador d'una senyora, i hi havia un casament allà davant mateix. Tot seguit hem travessar un túnel que porta directament al cràter. El perímetre és enorme i a dins hi havia un llac antigament. Ara només queda una mica d'aigua: està tot assecat per culpa de la refineria de petroli de Salamanca que ha fet baixar la capa freàtica.

Com que es començava a fer tard només hem pogut visitar un altre cràter similar sense baixar-hi, conduint  estat de Guanajuato per anar a dormir a San Luis de la Paz. Per sopar només hi havia oberta una taqueria I hem pensat que havíem de complementar la nostra alimentació perquè sempre són tacos de carn...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada