Dilluns 5 de gener de 2009: de San Luís a Zacatecas

Hem dormit a Sant Luis Potosi, ens llevem i anem cap al centre de la ciutat. Él centre de San Luís és tot ple d’esglésies. Aparquem i ens passegem per la zona on tot són òptiques. En Francesc aprofita l’avinentesa per demanar que li facin unes ulleres graduades de l'astigmatisme en una hora, i ho aconsegueix.

Volem a esmorzar a la Plaça San Francisco, on ens ha aconsellat en Rafael. És un bonic lloc ple de girasols en una plaça plena d'Esglésies (3) tota la ciutat éstà plena de monuments, jardins i fonts... és molt agradable. Mengem una deliciosa xocolata i uns desitjats hotcakes.

Tornem a la furgoneta i ens encaminem a la ciutat de Zacatecas, on també hi ha molt per veure. Agafem una autopista que no fa cap corba i travessa extensions molts amples plenes de vegetació semidesèrtica: nopales, atzavares, i una mena de palmera que no havíem vist mai (tronc com d'arbre i les fulles com de margalló). El paisatge és per a nosaltres força insòlit.

Arribem a la ciutat i un cop instal·lats anem a recórrer el que podem del centre, sopem, comprem alguna artesania i anem a dormir al Motel, no tant luxós com el de la nit anterior, però no per això menys agradable.
Aquesta nit és la Nit de Reis... però aquí no passaran per nosaltres, que ja han passat. Un viatge així val molt més. (MMM)

7 comentaris:

  1. Hola! Soc en Guillem.Com esteu? que vau bolcar amb la canoa? Prepareu-vos pel fred quan arribeu!!! Aquí ha nevat una passada (a Argelaguer només una miqueta, és clar!)

    ResponElimina
  2. Tinc moltes ganes que arribeu.La gosseta de la foto es una dels cadells de la Numa.Us espero per fer moltes partides a la wii que m'han regalat els reis!!!

    Guillem

    ResponElimina
  3. Hola guillem, som en genis i l'eloi, i t'escrivim per dir-te que ens fas molta enveja sana per lo de la wii, però visiat molt fortament per que quan vinguem et deixarem pla. M'han dit que a nevat, quina rabia aquest any que no i som.
    Fins de aqui aviat guillem

    by: genís i eloi

    ResponElimina
  4. Tampoc ha nevat tant a Argelaguer però a Olot molt. A la wii encara no us he creat,espero a que us creeu vosaltres. Els reis també m'han portat el joc de Risk i us espero per jugar amb vosaltres!!

    ResponElimina
  5. Gracies guillem, soc en genis.
    Aqui a Mèxic t'enyoro molt i tinc ganes de tornar, però nomes falten tres dies per tornar a Argelaguer. Per cert encara neva?
    Fins aviat guillem.
    pd:jo començo escola el dia quinze que cau en dijous, adeú.

    ResponElimina
  6. Ja no neva, però fa un fred que pela. Però si voleu veure neu, potser a olot encara en trobareu. Jo també us trobo a faltar. Per cert el dia quinze es l'aniversari de la Maribel per si li voleu portar alguna cosa, us ho dic perqué entre tots els nens de la classe fem una festa sorpresa!!!.Em sembla que també comencem classes d'escacs.
    Guillem

    ResponElimina
  7. Hola Panxitu, Montserrat i família! Com esteu? Fins ara no hem descobert que teníeu aquest magnífic sistema per comunicar-nos. Com esteu? És al·lucinant tot el que esteu fent i una experiència impressionant per a tots vosaltres. Quina enveja sana que ens feu! Guardeu bé tot el que esteu vivint, sentint i experimentant aquí... És un veritable tresor. Un petó ben fort per a tots vosaltres. I bon any nou!
    Montse, Carles, Berta i Guillem

    ResponElimina