Dilluns 29 de desembre de 2008: amb la Marta a Querétaro

Marxem de León amb el cor encongit i plens d'emoció per les experiències que hem passat amb una gent tant excepcional. Ara el nostre destí és la bonica ciutat colonial de Querétaro. Costa una mica trobar casa de la Marta perquè es troba a l'altre cantó del centre, però ho aconseguim al final. Dinem plegats, hi ha companyia del fill, la seva amiga, la cuinera i també la Leticia i en Tonalli que s'han desplaçat fins a Querétaro per passar algun dia més amb nosaltres!

La gran Marta Garcia Renart no para, fa concerts, enregistra, compon, i fins i tot ens ha concertat una entrevista a la ràdio. Anem a l'estudi que hi ha a la Universidad de Querétaro. La conductora del programa, la soprano Laura Corvera, també és directora de la Escuela de Laudería de l'INBA a Querétaro.

Una persona molt preparada i sensible que ens fa parlar més de mitja hora de música, organologia, anècdotes de la vida, i el temps passa volant.Portem i fem sonar a l'estudi la guitarra clàssico-romàntica d'Abel García; i també el disc Grapat de Ruda de Sol i Serena.

Compartíem entrevista amb Edgar Wuotto i al final ens hem decidit per anar a veure la seva producció nadalenca. Ni l'entrevista ni la pastorela estaven planificades, ha estat un dia imprevist amb la companyia molt agradable de la nostra amiga músic. La Marta ens va convidar palomitas tot passejant pel centre històric.
la pastorela ens va encantar, vam tornar tot xino-xano i cap al llit! (el cotxe el teníem esperan a l'aparcament públic a 5 metres de casa de la Marta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada